Tervetuloa Kansan Sivistysrahaston sähköiseen apurahajärjestelmäänApurahan haku

Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana.

Jos käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ja luo itsellesi oma käyttäjätunnus ja salasana kohdasta Luo uusi käyttäjätunnus. Kun hakemuksesi on valmis, lähetä se sähköisesti – myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Apurahojen hakuaika seuraavalle vuodelle on 1.8. klo 00.01 - 31.8. klo 23.59.
Jokaiselle hakemuksessa sähköpostiosoitteensa ilmoittaneelle lähetetään päätös hakuaikaa seuraavan tammikuun loppuun mennessä sähköpostitse.
Kaikki jaetut apurahat julkistetaan hakuaikaa seuraavan tammikuun loppuun mennessä säätiön kotisivuilla.
Tutustu ensin apurahojen hakuohjeeseen.


Apurahan raportointi

Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana, jotka kirjasit hakiessasi apurahaa.
Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan siihen sähköpostiosoitteeseen jonka olet antanut rekisteröitymisen yhteydessä. Samalla saat tietää käyttäjätunnuksesi.
Kun apuraharaporttisi on valmis, lähetä se sähköisesti. Sähköinen raportointi riittää. Apuraha on raportoitava sen vuoden loppuun mennessä, jolle vuodelle apuraha on myönnetty.
Tutustu ensin ohjeeseen apurahan saajille.


Kulttuurilahja-joukkorahoituksella unelmat todeksi

Kulttuurilahja on uusi palvelu, joka tuo joukkorahoituksen hakijat ja tukijat yhteen. Kulttuurilahjan kautta kulttuurialan, tieteen, taiteen ja sivistystyön tekijät voivat hakea rahoitusta omille projekteilleen. Tämä uusi joukkorahoituspalvelu sisältää ennen näkemättömän ominaisuuden: annettujen lahjoitusten päälle Kansan Sivistysrahasto tarjoaa vielä 20 prosentin lisätuen.

Mitä hakijalta vaaditaan? Hyvä hanke, mainio työryhmä ja intoa markkinoida Kulttuurilahjaa omille sidosryhmilleen. Parhaassa tapauksessa Kulttuurilahjan avulla pääsee toteuttamaan unelmiaan ja saavuttamaan näkyvyyttä omalle työlleen. Lue lisää ja lähetä meille hakemuksesi osoitteessa www.kulttuurilahja.fi


Kirjaudu sisään
 
 
Luo uusi käyttäjätunnus
Salasana unohtunut?