Tervetuloa Kansan Sivistysrahaston sähköiseen apurahajärjestelmään


Apurahan haku


Voit kirjautua joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai luomallasi käyttäjätunnuksella. Suosittelemme käyttäjille sähköistä tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, mikäli mahdollista.

Kun hakemuksesi on valmis, lähetä se sähköisesti – myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Apurahojen hakuaika seuraavalle vuodelle on 1.8. klo 00.01 - 31.8. klo 23.59. Jokaiselle hakemuksessa sähköpostiosoitteensa ilmoittaneelle lähetetään päätös hakuaikaa seuraavan tammikuun loppuun mennessä sähköpostitse. Kaikki jaetut apurahat julkistetaan hakuaikaa seuraavan helmikuun 15. päivään mennessä säätiön kotisivuilla. Tutustu ensin apurahojen hakuohjeeseen.

Apurahan raportointi


Apuraha on raportoitava sen vuoden loppuun mennessä, jolle vuodelle apuraha on myönnetty. Tutustu ensin ohjeeseen apurahan saajille.

Kun apuraharaporttisi on valmis, lähetä se sähköisesti. Sähköinen raportointi riittää. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana, jotka kirjasit hakiessasi apurahaa. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan siihen sähköpostiosoitteeseen jonka olet antanut rekisteröitymisen yhteydessä. Samalla saat tietää käyttäjätunnuksesi.
Kirjaudu sisään
 
 
Luo uusi käyttäjätunnus
Salasana unohtunut?