Välkommen till Folkets Kulturfonds elektroniska stipendiesystemAnsök om stipendium

Inloggning i webbtjänsten sker med personliga bankkoder eller med användarnamn och lösenord. När man återkommer till ansökan ska samma inloggningssätt användas som vid den första inloggningen. När din ansökan är klar, skicka in den elektroniskt – för sent inkomna ansökningar behandlas inte.

Ansökningstiden för stipendier inför nästa år är 1.8. kl. 00.01 – 31.8. kl. 23.59.

Vi sänder information om beviljade stipendier till alla per e-post. Vi meddelar också per e-post dem som icke beviljats stipendium. Kontrollera att din e-postadress är korrekt skriven.

Utdelningen av stipendier offentliggörs på fondens hemsidor senast den 15 februari påföljande år.

Bekanta dig först med anvisningarna för stipendieansökan.


Rapportering av stipendier

Logga in med det användarnamn och det lösenord som du valde när du ansökte om stipendium. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du beställa ett nytt lösenord till den e-postadress som du uppgav i samband med registreringen. Du får samtidigt veta vad ditt användarnamn är. När din stipendierapport är klar, skicka in den elektroniskt. Det räcker med elektronisk rapportering. Stipendiet ska vara inrapporterat senast vid utgången av det år för vilket stipendiet beviljats. Bekanta dig först med anvisningarna för stipendiemottagare.
Inloggning
 
 

Skapa ett nytt konto


Har du glömt ditt lösenord?